maanantai 17. elokuuta 2015

Lounas Marnen rannalla


Toinen Michelinin listoilta bongattu ravintola oli Le Bac Marnen rannalla. Poikkesimme sinne ajomatkalla Champagnesta Pariisiin. Kävimme Le Bacissa ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten paikallisten suositusten perusteella. Koska se sattui matkan varrelle niin päätimme ajoittaa lounaan sopivasti tuttuun paikkaan.  


Lounasaika ravintolassa on klo 12-13.30. Tosin kaikki jotka ehtivät paikalle ennen puoli kahta saavat ruokansa. Kolmen ruokalajin lounas on todella edullinen sillä se maksaa vain 17 euroa. 

Oli hauska palata tuttuun paikkaan. Tarjoilijat olivat samoja kuin edelliselläkin kerralla. Lounasmenun vaihtoehdot on kirjoitettu liitutaululle, joka tuodaan vuorotellen jokaiselle asiakkaalle luettavaksi ja valittavaksi. Meidän pöytä maisteli kaikkea listalta ihan mielenkiinnosta. 

Erinomainen ja maistuva kattaus oli tälläkin kertaa. Suurin osa asiakkaista taisi olla ravintolassa tuttuja, koska tarjoilija tervehti heitä ranskalaiseen tapaan poskisuudelmin. Ehkä meitäkin jo seuraavalla kerralla.. Hyvä merkki laadusta ja tyytyväisyydestä on se, että ihmiset palaavat takaisin ja paikalliset suosivat omaa ravintolaansa. Ainoa miinus ravintolassa on se, että nettisivut ovat todella surkeat. Vaikea on löytää edes aukioloaikoja.


Ravintolan vieressä olevassa aitauksessa tervehti sama aasi kuin ennenkin. Näkemisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti