lauantai 6. kesäkuuta 2015

Puissa kiipeilyäKoululaiset lomalla, aikuiset töissä, eikä lomalaisilla mitään tekemistä. Meidän koululainen on saanut vahvan kehoituksen keksiä joka päivälle muutakin tekemistä kuin nukkumista, syömistä ja netissä roikkumista. Ensimmäisellä viikolla koulukaverin kanssa on seikkailtu Heurekaan junalla, tutustuttu sadepäivänä keskustan kirjastoon, käyty Hakasalmen huvilan näyttelyssä,  pyöräilty ja nautittu brunssia lähipuistossa. Talin tennishallin takaa löytyi pari viikkoa sitten avattu seikkailurata Zippy.


Tytöt olivat innoissaan köysillä seikkailusta. Turvavaljaiden käyttöön ja radalla etenemiseen saa hyvän ohjeistuksen ohjaajilta. Hanskat kannattaa ottaa mukaan, vaikka paikan päältäkin voi sellaisia ostaa muutamalla eurolla. Radat ovat eri vaikeusasteisia. Sopivia löytyy kaikenikäisille, -kokoisille ja enemmän ja vähemmän seikkailunhaluisille. Paikalla oli pikkulapsiperheitä, kaveriporukoita, työporukoita, urheilullisia, hauskanpitäjiä jne. 


Koululaiset pyöräilivät paikan päälle keskenään. Vanhemmat saivat ohjaajalta puhelinsoiton ja kehoituksen täyttää sähköisesti lupalapun ja homma hoitui näin varsin jouheasti. Lipunkin voi ostaa etukäteen netistä. Hintaa seikkailulla on 25 euroa kolmelta tunnilta. Ihan ei joka päivä voi tuolla hinnalla seikkailla, mutta mukavalla ilmalla on hauska tiirailla lintuja männyn latvassa. Rata on pienen metsän keskellä. Jäätelöä ja mehua yms. voi ostaa kioskista. Muutaman sadan metrin päässä on muita välipala- ja lounaspaikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti