keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Ailin perunarieskaaJos nälkä yllättää Kangasniemen kohdalla, niin suosittelen siirtymään Ailin ruokapatojen ääreen. Lounas ja leipä nimisessä kodikkaassa pikkuisessa ravintolassa saa hyvää lounasruokaa vaihtuvalta listalta ja hyvät jutut ruokailun lomaan, tarvittaessa kaikki vaikka ranskaksi. Kotiinviemisiksi voi ostaa Ailin tekemiä leipiä. Me vietimme hauskan lounashetken lohikeiton äärellä rupatellen Ailin kanssa. Mukaan ostimme paikan päällä tehtyä perunarieskaa. 

Jos haluaa jaloitella lounaan päälle, niin Kangasniemen torin kyljessä rannassa on perinnepuisto, joka kiinnostaa varmaan ainakin puutarhaihmisiä. Muillekin se on rauhallinen paikka henkäistä hetki. Järvelle on mukava näkymä. Torilta sai lauantaina pärekoreja ja maatilatuotteita.


Aililla oli varattuna jo liput Kangasniemen laulukilpailujen finaaliin. Musiikkiviikot 17.-27.7 johtajanaan Mikko Franck tarjoavat Ailille ja muille musiikin ystäville laajan kattauksen monen sorttista musiikkia. Meilläkin on harkinnassa tehdä uusintavisiitti Kangasniemelle ja musiikkiviikoille sekä palata Ailin makoisaan ruokapöytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti