perjantai 5. kesäkuuta 2015

Hei, me lennetään!Ystäväni Rohkea-Riitta pakkasi miehen laskuvarjoineen reppuselkään ja kiiti syntymäpäivänsä kunniaksi ilmojen halki tandemilla! Helsinki lintuperspektiivistä näyttää aivan siltä kun Googelin kartassakin. Minä olen lentänyt kuumailmapallolla, laskenut koskea kumiveneellä, sukeltanut haiden kanssa jne. Olen sanonut, että laskuvarjolla en kuitenkaan hyppää tai tee Benji-hyppyä. En uskalla.


Niinpä sitten piti vain pitää peukkuja Rohkea-Riitalle ja odotella eväiden ja samppanjan kanssa Arabianrannassa kun sankari saapui korkeuksista. Olimme kyllä kovasti hengessä mukana maastakin käsin.


Kuumailmapallolla lento auringon noustessa Australiassa oli upea kokemus. Katselimme hietikolla loikkivia kenguruita ja kuuntelimme lintujen laulua. Sellaiselle lentoretkelle voisin lähteä uudelleen. Lennon jälkeen tietysti lasillinen kuohuvaa!

3 kommenttia:

  1. Parasta on pitää jalat tukevasti maan pinnalla, tai ainakin toinen.

    VastaaPoista
  2. Olen aika pitkälti samaa mieltä. Pahassa turbulenssissa on tullut sekin vaiva että lentämisestä ei enää ollenkaan nauti niinkun ennen. Jos jollain muulla kuin lentokoneella pääsisi näpsästi paikasta toiseen niin tuskin silloin valitsisin lentämistä. Nuorempana oli sitä kivempi mitä vauhdikkaampaa meno oli, ei haitannut myrskyt, ei ukkoskelit. Kiva oli katsella lentokoneesta salamien räiskettä...uuh...vanhuus ei tule yksin...

    VastaaPoista
  3. Empa tuollaiseen uskaltaisi. Kuumailmapallolento tehtiin Turkin Kappadokiassa 10 vuotta sitten ja se oli upea kylla!!!

    VastaaPoista