maanantai 29. helmikuuta 2016

Shoppailemassa LontoossaVähän sitten shoppailtiinkin Lontoon matkalla. Ensimmäisenä ostoslistalla oli jääkaappimagneetti. Se löysi kotoa heti paikkansa muiden matkamuistojen joukossa.


Yleensä aina reissulla kaupasta etsitään joku hyväntuoksuinen samppoo, jollaista ei kotikaupasta ole tuotu. Nyt saatiin blondille ja brunetelle hyvät tuubit.


Vanha pitsaleikkuri hajosi ennen reissua, mutta onneksi saatiin tilalle uusi ja järeämpi.


Vanhojen kylpyhuoneessa riutuneiden pyyhkeiden sijalle tuotiin Mark&Spenseriltä jokainen omanvärinen muhkea pyyhe. Jokaista uutta tavaraa kohden kotoa pitää laittaa kiertoon vähintään yhtä monta vanhaa. Uusien pyyhkeiden tieltä lähetin matkaan kaksinkertaisen määrän vanhoja. Aika hyvä minä, vai mitä?


Lakanatkin kaipasivat kotona uudistusta. Löysin krumeluurikuosiset jotka sopivat hyvin makuuhuoneemme seinämaalauksiin. Jaa, että vain tällaisia arkitarpeitako löydettiin? No vähän kyllä vaatteitakin. Primarkin halpahyllyiltä löytyi puseroita, alusvaatteita, sukkia, yöpukuja jne.


Oxford Streetiltä löytyi myös farkkuja, collegeasuja, sisäkenkiä, miehelle puku, teinille aurinkolasit... juu kahden laukun kanssa mentiin ja kolmen kanssa palattiin. Toistaiseksi taidetaan olla tyytyväisiä kaikkeen mitä tuotiin. Onko näitä järkeä kantaa matkojen päästä, no olivat ainakin jotkut halvempia kuin Suomessa ja vähän ehkä erilaisia. Teini olisi jatkanut kuulemma shoppailua muutaman lisäpäivän. Minulle tämä riitti.

4 kommenttia:

 1. Hyvä periaate tuo vanhaa ulos kun tulee uutta sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä rompetta vaan kertyy niin äkkiä. Pitää yrittää vähän rajoittaa..

   Poista
 2. Parhaat matkamuistot ovat juuri tuollaista kayttotavaraa. Minullakin on tosi sopo ja kaytossa oleva viinipullon avaaja Norjasta vuodelta -94. Vahan uudempia esim. Kreetalta ja Rhodokselta ostetut keittiopyyhkeet, kalsarit ja sukat. Belgradistakin taitaa pikkuhousuja olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä luulen että aika usein ajattelen Lontoota kun sahailen pitsaa uudella leikkurilla tai pujahdan mark&spencerin lakanoiden väliin.

   Poista