tiistai 2. helmikuuta 2016

SydänmuniaOstin koko suvulle joululahjaksi sydänmuotteja. Olin nähnyt näitä eräällä ystävällä ja vinkki tiesi kertoa, että niitä löytyy mm. Ideaparkin Iloisesta keittiöstä. Ihmettelin ensin mihin tarkoitukseen ne on tehty, mutta sydämen muotoisten munien paistamiseen tietenkin! 

Olen viikonloppuna yrittänyt hioa tekniikkaa, miten saan parhaimman lopputuloksen. Haasteena on ettei muna karkaa silikonimuotin ulkopuolelle, eikä rasva räisky sormille. Nyt on muutama onnistunutkin versio saatu aikaiseksi. Aika ihana oli tarjota viikoloppuna aamiainen sänkyyn sydämellisten munien kanssa. Mutta sarjatuotantoa en ole vielä saanut kovin hyvin vauhtiin. Harjoitella pitää lisää.


Iloinen keittiö on täynnä hauskoja tavaroita: osteriveitsiä, silikonisia kakkumuotteja, muffinssivuokia, teen hauduttamiseen eläinten muotoisia reiällisiä teepalloja jne. Jos tarvitset lahjaideoita, niin Iloisesta keittiöstä löytyy ja nettikauppakin toimii.2 kommenttia:

  1. Keittiötarvike-tai rautakauppa, yhtälailla tulee Liisa Ihmemaasa -olo. Niin paljon vempaimia, joiden käyttötarkoitusta ei ihan heti hoksaa.

    VastaaPoista
  2. ..ja niin paljon tavaroita joita ei välttämättä tarvitse, mutta jotka on niin kivoja..

    VastaaPoista