sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävällinen Tallinna


  
Ystävällisin palvelu, mitä ikinä olen saanut, on ollut Tallinnan suosikkiravintolassani Rataskaevu 16. Olemme olleet siellä erinäisiä kertoja syömässä ja juhlimassa. Ruoka on aina ollut loistavaa. Tänäkin viikonloppuna kävimme paikan päällä toteamassa, että edelleenkin se on meille Tallinnan ykköspaikka.


Vietimme Teiniserkun syntymäpäiviä isolla porukalla. Uskon, että se onnellinen ja tyytyväinen ilme, joka juhlijan kasvoilla loisti, oli parasta mahdollista mainosta Rataskaevulle. Neljän hengen tarjoilijakuoro toi sankarille laulaen syntymäpäiväonnittelut... ja tämä ilman erillistä tilausta. Kerroin kyllä tarjoilijalle, että olemme juhlimassa syntymäpäiviä. Hän bongasi keskusteluistamme sankarin nimen ja laulu osattiin loistavasti kohdentaa oikeannimiselle henkilölle. Todellista ystävällisyyttä ja viitseliäisyyttä. Loistava Rataskaevu! 

Jos haluatte nauttimaan Rataskaevun tunnelmasta ja ruuista, niin pöytävaraus on ehdottoman tarpeellinen. Lauantaina puolelta päivin paikka oli niin täyteen buukattu, että vain ensimmäiset kaksi henkilöä saivat paikan ilman pöytävarausta. Monta kymmentä ulkopuolella odotellutta jäi ilman paikkaa. Mekin varasimme pöydän muutama viikko ennen matkaa. Kannatti.


Ystävällinen ja aurinkoinen Tallinna jälleen kerran!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti