maanantai 18. tammikuuta 2016

Teini kokkaa XI


Teinikokin viikonlopun menestystuote oli kääretorttu. Hyviä lihapullia toki saatiin perunamuussin kanssa pääruuaksi, mutta uutena kokeiluna oli suklainen kääretorttu. Sekä kokki, että asiakkaat olivat oikein tyytyväisiä makuun. Kokki analysoi onnistumisen avaimina olleen mummun tekemä omenasose, jota laitettiin täytteeksi. Se ei ollut liian äitelän makeaa, niin kuin kaupan hillo joskus tuppaa olemaan. Lisäksi taikina vatkattiin kunnolla kuohkeaksi. Paistamisen jälkeen kääretorttu vietiin oikeaoppisesti parvekkeelle pakkaskeliin jäähtymään. Kokki sai runsaasti kiitosta ja lisätilauksia. Tänään koulussa oli tehty pannukakkua, mutta siitä ei riittänyt maistiaisia kotiväelle. Sitä sitten odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti