torstai 21. tammikuuta 2016

Hurmaavaa balettia - myös verkossa!Jumalaisen kaunis rakkaustarina baletti Bajadeeri. Olen samaa mieltä kuin tämä mainos. Tarina on lumoava ja naispääosan tanssija Eun-Ji Ha suloinen parinsa Frans Valkaman kanssa. Pronssijumala Xiaoyu He tanssii huikaisevan soolon. Varjojen valtakunnan melkein kolmekymmentä naistanssijaa ovat vaikuttava näky.


Pääsimme ennen Bajedeerin esitystä tutustumaan kulissien takaiseen elämään ja toisen tähtiparin harjoituksiin. Olin aivan myyty. Kuinka kauniilta ja helpon näköiseltä voi tanssi näyttää.


Verhojen takana odotti jo valmiina illan näytöksen rekvisiitta.


Illan kunniaksi lasi kuohuvaa ja ..


..kansa voi saapua katsomaan esitystä.

Oopperatalon saliin on asennettu kuusi robottikameraa, joiden kautta voi verkossa jatkossa seurata ilmaiseksi valikoituja näytöksiä. Mm. loppuunmyydyn Pienen merenneidon voi katsella 22. huhtikuuta. Uusilta nettisivuilta voi asiasta lukea enemmän. Mutta kannattaa muistaa, että mikään ei voita nautintoa paikan päällä.

http://oopperabaletti.fi/talo/uutisia/tervetuloa-seuraamaan-oopperaa-ja-balettia-verkossa/

2 kommenttia:

  1. Jännä juttu, mutta mun ei kannata tuota tälle kämppäkaverilleni tarjota. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Voi viettää vaikka naisteniltaa kuohuviinin äärellä balettia katsellen. Varsinkin harmittaa nuo loppuunmyydyt esitykset joita ei pääse näkemään. Mutta tämä nyt mahdollistaa katselun ainakin verkon kautta. Lyhyt matka Helsinkiin baletti katsomaan, kun sen voi tehdä oman ruudun äärellä!

    VastaaPoista