tiistai 12. tammikuuta 2016

JIHUU - LUNTA !Nyt on lunta Helsingissäkin niin että kotiovelle pääsee vain pientä polkua myöten ja hiihtämään pääsisi suoraan portilta. Töihin ajelin tänään aamulla autoletkassa lumipyryssä, jossa näkyvyys oli nollassa ja ajonopeus kuusikymppiä kun rajoitus oli 100 km/ tunnissa. Vain  muutama hurjapää kiireinen pakettiauto pölisytti lunta ohituksillaan, mutta muut köröttelivät kiltisti jonossa. 


Tämä autoilija ei ole vaivautunut liikenteeseen, ehkä olisikin tällaisella ajokelillä parempi käydä talviunille. Lunta ainakin riittäisi peitoksi. Mutta jippiii, on kunnon talvi!

3 kommenttia:

  1. Tämä lumi on kyllä kaunista ja lumityöt hyvää liikuntaa. Minunkin auto näytti tuolta (ehkä pahemmalta!) eilen ja sain huhkia noin tunnin, että sain sen esiin. En ollut kuitenkaan lähdössä mihinkään ja hyvä niin, sillä ovet olivat jäätyneet kiinni....

    VastaaPoista
  2. Eilen lumitöissä hurahti puolitoista, tänään puoli tuntia. Ladulle suunnataan varmaan viikonloppuna, murtsikka on kivaa.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kuinka lumi inspiroi puuhailemaan joko lumitöitä tai hiihtämään. Taidan ruveta etsimään suksia. Viime vuonna en hiihtänyt kertaakaan. Ensin ei ollut lunta, sitten sitä tuli mutta kohta suli pois enkä ehtinyt liikkeelle. Nyt täytyy ryhtyä!

    VastaaPoista