maanantai 4. tammikuuta 2016

Pakkaspäivänä kahvilla Lapinniemen AnsarissaPakkaspäivä Tampereella alkoi viihtyisästi Lapinniemen Kahvila Ansarin lounaalla. Kahvila sjaitsee aivan Lapinniemen kylpylän vieressä kauniissa puistikossa. Talo on vanha kasvihuone, joka on muutettu kahvilaksi. Pihapiirissä on hauska tonttujen tupa ja asukkaat vielä sisällä, sillä eihän joulusta niin kovin kauan ole aikaa.


Sisällä kahvilassa joutuu heti vaikeiden valintojen eteen. Ensin pitää päättää haluaako istua pöytään tummalle puolelle vai


viehättääkö vaalea huone enemmän silmää.


Syötävän suhteen olimme jo päättäneet, että lounaalle mennään. Porkkanakeitto oli herkullista erilaisten leipien, sämpylöiden ja näkkileipien kanssa. Teinin lasagne oli kuulemma oikein hyvää. Miehen oopperaleivässä oli muhkean maittava pihvi. Kukaan ei jäänyt nälkäiseksi. Ruuan päälle talo tarjosi kahvia tai haudutettua teetä kannullisen.


Ansarista voi ostaa mukaansakin Pirkanmaan paahtimon kahveja. Mitään alkoholipitoista kahvilasta ei saa, mutta valikoimissa on useita alkoholittomia oluita, kuohujuomia, viinejä jne. Vitriinit ovat täynnä erilaisia kakkuja, leivoksia, muffinsseja, torttuja jne. Jokainen varmasti löytää jotain itselleen kunhan pystyy tekemään valintoja tuon runsauden edessä.


Tuliaisiksi Ansarista voi ostaa hauskoja pieniä sisustusjuttuja.


Kirjoja on myös myynnissä. Niitä on esillä ympäri kahvilaa.


Jos ei halua ostaa mitään erityistä, niin aika kuluu kaikkia hauskoja yksityiskohtia ihmetellessä.


Mahdottoman viihtyisä kahvila. Vähän oli vaikea päästä perille autolla, kun Lapinniemi on työmaiden saartama. Viittoja lukemalla voitto kotiin ja mutkan kautta perille. Kahvilalla ei ole nettisivuja, mutta facebooksivuja senkin edestä. Toinen virallinen ja toinen sitten jotain muuta. Hämäävää, että googlatessa samanniminen kahvila Wienistä tulee ensin tarjolle ja Tampereen Ansarin sivuja joutuu oikein kaivelemaan. Kesällä on kyllä ehdottomasti käytävä uudelleen omenapuiden alla karpalokuohulla ja kakulla. Miten onkin Lapinniemestä jäänyt tällainen paikka huomaamatta!

https://www.facebook.com/kahvilaansari/timeline?ref=page_internal

2 kommenttia:

  1. Onpas tehokasta mainontaa! Täytyypä joskus mennä käymään. Syksyisin Asko tulee puolukoita poimimaan, minä olen joskus mukana.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kohde ja siellä on paljon hauskaa kissojen ja koirien ystäville!

    VastaaPoista