sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Hiihtokausi avattuAuringonpaistetta ja pakkasta -7 astetta, eikä voisi olla parempi ulkoilukeli! Me avasimme teinin kanssa hiihtokauden. Meidän hiihtäminen on enemmänkin suksillakävelyä ja maisemien ihailua. Ensin seurattiin puiston poikki hiihdettyä uraa. Sen jälkeen kuljettiin kävelytien vierustaa eteenpäin.


Talin golfkentälle oli vedetty monen kilometrin latu, jossa nopeimmat suihkivat luistelutyylillä ohi ja loput sitten omalla tyylillään ja nopeudellaan. Vaikka hiihtäjiä oli runsaasti liikkeellä niin kaikille riitti tilaa.


Monet olivat ensimmäistä kertaa tänä talvena suksilla niinkun mekin. Hyväntuulisten vastaantulijoiden kanssa vaihdettiin tietoja ladun kunnosta ja reitistä. Tuttujakin oli liikkeellä. Lapsia oli uusilla joululahjasuksilla harjoittelemassa hiihtämisen jaloa taitoa. Nyt ei tarvitse lähteä lumen perässä Lappiin vaan kotiportilta Helsingissä homma hoituu näppärästi. Tätä lisää! 

2 kommenttia:

  1. Meidänkin talvilomasuunnitelmat muuttuivat kun saatiin lunta: ei tarvitse lähteä pohjoisempaan Suomeen lumen perässä vaan hiihtäminen onnistuu ihan kotikulmilla.

    VastaaPoista
  2. Nyt nautitaan, sillä kohta voi kaikki olla toisin... joko plussakeli vie lumet tai -40 pakkasta eikä ulos uskalla :)

    VastaaPoista