keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Stellenboschin helmi Asara



Etelä-Afrikan reissulla pysähdyimme pariksi yöksi viinialueelle Stellenboschiin. Ajomatka sinne oli Cape Townista noin tunti.


Viiden tähden hotelli Asara täytti kaikki toiveemme. 


Huoneet olivat todella tilavia terassia ja kylpyhuonetta myöten.


Sviitissä tilaa oli vielä kaksin verroin enemmän.



Hotellialueella oli herkku- ja suklaamyymälä, josta ensimmäisenä iltana haimme käsin tehtyjä suklaita.


Niitä nautimme yhdessä talon viinien kanssa omalla terassilla.


Viinitastingiin pääsi maistelemaan lisää Asaran maailmallakin palkittuja viinejä.


Hankimme kotiintuomisiksi paria jälkiruokaviiniä.


Koko hotellialue ja viinitila oli aidattu. Turvallisin mielin saattoi kulkea pitkin viiniviljelyksiä ihailemassa syksyn värejä.


Hotellin aamupala oli loistava.


Minua ilahdutti runsas tuoremehujen ja hedelmien valikoima. Buffetaamiaisen lisäksi lämpimäksi aamupalaksi saattoi tilata vaikka vohveleita.


Sunnuntaibrussilla tarjottiin talon kuohuvaa.


Nautiskelimme siitä ravintolan terassilla.


Illallisella hotellin fine dining ravintolassa saimme mm. loistavaa hyppykaurista.



Jos viininmaistelu ja hienostelu alkaa kyllästyttää, niin baarissa on tarjolla pitsaa ja Afrikan laajin gini kokoelma. Valittavana oli yli 280 erilaista pulloa.


Koti-ikävän yllättäessä otetaan tuikku murheeseen!

2 kommenttia: