perjantai 14. heinäkuuta 2017

KesäjatsitKangasalan Saarikyliltä löytyi tunnelmalliset kesäjatsit aivan vahingossa. Vietimme kesäpäivää Kangasalla ja lounaspaikassa lueskelimme paikallislehteä. Sieltä löysimme samalle illalle ilmoituksen kesäjatseista Juhlatalo Kumpulassa. 


Esiintymässä oli mainio bändi nimeltään Jazzmuseo. Se ei ollutkaan mikään peräkammaripoikien yhtye vaan ammattilaiset olivat asialla. Bändi veti kaksi settiä akustista jatsia. Väliajalla pääsi hörppäämään nuorisoseuran kahvilasta pullakahvit. Viimeisen isänmaallisen Sibeliuksen Finlandian aikana yleisö osoitti suosiotaan seisten. Porukkaa oli talo niin täynnä kuin mahtui eli reilu sata henkeä. Kylätie oli täynnä autoja. Taisi olla kesän merkkitapaus. Meillä oli huippukivaa! 


Muutenkin viihdyimme mainiosti Saarikylillä. Lyhyen matkan päässä Kumpulasta, Haaviston tilan pihapiiristä löytyi mukava navetanparvi.


Sinne oli pistetty pystyyn värikäs ja pirteä naivistinäyttely.


Kaikenlaista hiipparia tuli näyttelyssä vastaan.


Loput hiipparit löytyivät pihakahvion terassilta. Kun kahvila aukesi kuudelta niin 18.05 oli pöydät jo kansoitettu mökkiläisillä ja paikallisasukkailla.


Heinäkuussa on keskiviikkoisin ja lauantaisin mahdollisuus ostaa kesätorilta kotiinvietävää.


Ostosreissun lomassa voi istua rupattelemassa kuulumiset. Ostimme lähituottajien kurkkuja ja tomaatteja. Ne olivat kyllä todella maukkaita!


Suosittelen lämpimästi kesäretkeä Kangasalan Saarikylille. Sieltä voi vaikka lähteä vuokrakajakilla melontaretkelle. Talvella samassa paikassa voi harrastaa retkiluistelua. 


Kumpulassa on Petri Laaksosen konsertti 19.7.

2 kommenttia:

  1. Teillä jatsia, meillä klassista lomamatkalla... Pääasia, että on mukavaa, nautitaan!

    VastaaPoista