perjantai 3. maaliskuuta 2017

Vintage messutHelsingissä Kaapelitehtaalla avautuu lauantaina 4.3.2017 viikonlopun ajaksi Helsinki Retro & Vintage Design Expo. Se on messutapahtuma vintagen, retron, antiikin, keräilyn ja designin ystäville. Minä lisäisin vielä, että se on hyvä messu vaikka romantiikan nälkäisille. Vai mitä ajattelette näistä ihanista vanhoista ranskalaisista valokuvista ja korteista? Korttien takaa voi lueskella koukeroisella käsialalla kirjoitettuja tervehdyksiä ja kuvista ihastella kainoja hymyjä.


Raija Nurmen myyntipisteeltä löytyy korttien lisäksi pitkiä pitsisormikkaita ja kultaisia laukkuja. Kannattaa käydä paikan päällä kurkkaamassa, mitä kaikkea muuta siellä on tarjolla.


Jos suunnittelee kesähäitä niin mallia voi käydä katsomassa tästä ihanasta juhlaleningistä. Myynnissä se ei ole, sillä aika on jo haperoittanut kankaan, mutta herralle löytyy vihkipuku tarvittaessa. Alles Gute Vintage Sauvosta tarjoaa muutakin juhlavaa.


Jos nyt meni messut liian äitelän romanttiseksi, niin sitten voi hankkia vaikka kaunarit jäille.


Sisustajalle suosittelen Tino Lehtisen hauskaa nurkkausta. Tämä Pelle Peloton on kehitellyt kaikenlaisia valaisimia yhdistelemällä erilaisia osia.


Kunnon retromeininkiä, sanon minä. 


Nyt kaikki löytöjä tekemään! Merikaapelihallissa oli kiva kuhina, kun tavaroita aseteltiin esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti