perjantai 11. maaliskuuta 2016

Brunssilla FrankfurtissaRetkipäivämme Frankfurtissa alkoi brunssilla Iimorissa. Tarjolla oli ihania täytettyjä leipiä, sekä makeita että suolaisia tuoreita leivonnaisia, itse puristettua tuoremehua, hyviä leikkeleitä, hedelmiä jne. Tarjolla oli aivan riittävästi kaikkea hyvää. Kahvilan brunssi on viikonloppuaamuna todella suosittu. Se on palkittu useampana vuonna ansioistaan. 


Miljöö on myös hauska yhdistelmä sekalaisia vanhoja kalusteita. Kyllä Iimorin eväillä jaksoi päivän aloittaa. Suosittelen.


Muistikuvani Frankfurtista vuosien takaa ja lentokoneen ikkunasta oli lähinnä pilvenpiirtäjät ja moderni kaupunki.


Minulle oli yllätys, että Frankfurtista löytyi niin paljon vanhoja kauniita taloja.


Kauppahallissa kävi viikonloppuna kova kuhina kun ihmiset hakivat ruokatarpeita. Minä tietysti vain ihailin kukkatiskejä.


Lounaalle poikkesimme Erbgutiin. Söin todella maistuvan lämpimän salaatin.


Gallerioita Franfurtissa riittää ja todella monenlaisia. 


Frankfurtilaisilla on hauska pubiratikka. Melkoisen iloinen väreiltään.


Illalla poikkesimme ihailemaan yöllisen kaupungin valoja Main towerin huipulle.

Ylhäällä on hieno ravintola, jonne päästäkseen pitää ostaa pääsylippu ja kulkea metallinpaljastimien läpi.  Jos ei halua ruokailla niin loungen puolella voi istuskella maisemia ihailemassa. Kerrosta ylempää löytyy näköalatasanne. Sinne emme tällä kertaa halunneet. Sisällä oli lämpimämpää.


Päivän päätteeksi suuntasimme nukkumaan sohvasurffariystävämme luo, joka toimi paikallisoppaanamme koko vierailun ajan. Hänen kotinsa oli kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Hän on vieraillut luonamme Suomessa useamman kerran. Sohvasurffausystävien kautta matkailuunkin avautuu aivan toisenlainen paikallinen näkökulma. Näimme ja koimme parin Frankfurtin päivän aikana paljon. Ilman ystäväämme vierailu olisi ollut paljon latteampi. Ensi kesänä taas tavataan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti