sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Hääauton koristeitaKoko viikon olemme innoissamme valmistautuneet ystävien tämän viikonlopun häihin. Mieheni on järjestänyt hääparin yllätykseksi hääkuljetusta ja minä olen askarrellut koristeita hääautoon. Näin olemme päässeet nauttimaan juhlafiiliksestä koko viikon edestä.


Hain askarteluliikkeestä sopia nauhoja ja kangaskukkia. Pieni askartelija minussa pääsi toteuttamaan itseään. Oli kiva kokeilla erilaisia vaihtoehtoja. Leikkaamalla ja ompelemalla sain mieleiseni version. 

Auto oli hieno vanha lotja ja hääparikin kypsissä kymmenissä. Tavoitteena ei ollut koristelussa amerikkalainen kermakakkutyyli vaan tyylikäs pieni lisä juhlamieltä kohottamaan. Minusta lopputulos oli erinomainen.


Tällä hienolla 70-luvun Chryslerillä tuore pariskunta purjehti kirkolta juhlapaikalle tunnelmalliseen Puotilan kartanoon. Lasierkkerin valot kutsuivat sisälle lämpimään iloitsemaan yhdessä.

Talo on täynnä hienoja yksityiskohtia.


Auton koristeet jäävät hääparille muistoksi juhlasta. Uusiokäyttöä voi keksiä vaikka koristelemalla samppanjalasin jalat.


Ihanat juhlat, onnea hääparin yhteiselle matkalle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti