Meillä kävi ravintolapäivänä mieletön flaksi, sillä osuimme Töölön Studio Verteen, jossa ammattikokit Adele ja Teemu tarjoilivat japanilaistyylistä ruokaa. Tunnelma oli loistava ja ruoka erinomaista.
Tarjolla oli riisipalleroita eli onigireja erilaisilla täytteillä. Meidän suosikkeja olivat tonnikala ja kana teriyaki. Myös nuudelisalaattiin oli saatu loistava maku.
Jälkiruuaksi oli omenainkivääripiirakkaa vihreäteevaahdolla. Jäimme vain kaipaamaan höyryävän lämmintä teetä seuraksi, mutta kaikkea ei voi vaatia. Olimme erinomaisen tyytyväisiä visiittiimme.
Meillä oli mahdottoman hauska ravintolapäivä, eikä tarvinnut itse kokata. Luin lehdestä, että tämä suomalainen ilmiö on levinnyt ympäri maailmaa. Toivottavasti muilla oli yhtä hauskaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti