maanantai 20. lokakuuta 2014

Vuoden turhake - pyykkikoneen kumitassut

Henkilökohtainen hankkimani vuoden turhake tai jopa vuoden harmike eli esine, josta aiheutuu suorastaan harmia, on pesukoneen kumitassut.  Vanha pesukone vaihdettiin uuteen, kun vanha nikeltyi vakavan työuupumuksen alle. Kaupias myi ikäänkuin välttämättömyytenä mukaan kumitassut pesukoneen jalkojen alle. Tarkoitus on ehkä suojata lattiaa ja hiljentää meteliä. En edes muista, millä verukkeella ne ostin ja ajattelin tekeväni hyvän hankinnan. Pyykkikone on nyt seilannut pitkin kylpyhuonetta muutaman viikon. Vatupassilla on tarkistettu vaateri jne. mutta kone on seilannut ja ryskyttänyt kuin pahemmassa hädässä. Matkapyykkiä pestessä kyllästyin olemaan pyykkikonevahtina ja heitin kumijalat hevon hornaan. Onpa muuten hiljaista ja pyykkikoneenkin löytää siitä, missä sen edellisellä kerralla täytti. Älkää uskoko pesukoneen myyjää. Meillä ei ainakaan tarvita moisia tossuja, jotka vain aiheuttavat pyykkikoneelle levottomat jalat. Näin on kunnes toisin todistetaan!

5 kommenttia:

 1. Tuollaisista ei ole täällä Kehä kolmosen takana kuultukaan. Kuvan perustella olisin veikannut noiden olevan piirakkavuokia a la Malta tai jotain uusia urheiluvälineitä.

  VastaaPoista
 2. Eivät varmaan myy niitä Kehä kolmosen takana kun tietävät ettei kukaan osta. Täällä toisella puolella löytyy joitain pehmopäitä jotka lankeavat myyjän houkutuksiin...

  VastaaPoista
 3. Soitin korjaajan uudelle koneelleni kun luulin siinä olevan vikaa. Tärisi ja pomppi kuin mikäkin ja kappas vaan korjaaja setä käski ottaa juuri tuollaiset läpyskät heti paikalla pois ja kas kummaa kone pysyy paikallaan eikä heilu tai tärrää �� Tuollaiset huijauskumit voi viskata jorpakkoon!!

  VastaaPoista
 4. Ei pidä paikkaansa. Kumitassut toimivat hyvin.

  VastaaPoista
 5. Kuvassa näyttää aika kovalta kumilta. Jos oikean kovuista niin toimii hyvin. Kumi myös vanhenee ajastaan eli noin 5-10 vuoden päästä kovettuu liikaa --> vaihtoon.

  VastaaPoista