tiistai 21. lokakuuta 2014

Vuoden hyödyke - varpaanväli lampaanvillaKun kerran eilen julkistin henkilökohtaisen vuoden turhakkeen, niin nytpä on aika julkistaa vuoden hyödyke. Tämä on ollut minulle henkilökohtaisesti todella merkittävä hyödyllinen löytö. Monelle tämä on vanha tuttavuus, mutta minulle uusi ja tuntematon. 

Kaikki liittyy siihen, että minulla on kierot varpaat. Niin oli muuten isällänikin. Muuta sukua en on tutkinut niin tarkkaan, mutta en ihmettelisi vaikka olisi vallan sukuvika. Kuten kuvastakin näkyy niin varpaat tykkäävät kovasti toisistaan ja viimeinen ujo on suorastaan piiloutunut muiden taakse. No ei siinä mitään pahaa sinältään, mutta varpaiden välit hautuvat helposti ja menevät rikki. Sientä ei ole ja kortisonit eivät auta kun hetkeksi. 

Tänä kesänä tuli sitten vastaan Leineperin ruukilla lampaanvillat. Ihmettelin myyjälle, että miksi ihmeessä lampaan villaa myydään pussissa. Hänpä sitten minua valisti, että varpaanväleihin sitä voi laittaa etteivät haudu.  Vaikutus kuulemma perustuu lanoliiniin eli lampaan rasvaan. Vähän kyllä epäilin, mutta kun oli mukava myyjä niin ostin ihan kannatuksen vuoksi. Ja sehän toimii!! 

En voi uskoa, että vaikutus on niin nopeaa. Pujottelen villat varpaiden väliin ja enää ei kutita tai haudu. Yleensä laitan villat yöksi, jos tarve vaatii. Pysyisivät kai paremmin sukka jalassa, mutta ihan riittävästi myös pujottelemalla. En tiedä onko villalla lumevaikutusta vai todellista, mutta mitäpä sillä on väliä, jos tuntuu toimivan. 

Kohta on villat loppu ja uutta pitää hankkia. Apteekissakin näyttää villaa olevan myynnissä. En tiedä  onko se yhtä tehokasta kuin Leineperistä ostamani. Joku valitti blogissaan, että apteekin tavara ei toimi. Otan mielelläni vastaan vinkkejä hyvistä ostopaikoista. Netistä en löytänyt kuin Iloiset varpaat nettiliikkeen. Olisikohan luontaistuoteliikkeissä tai jossain muualla pääkaupunkiseudulla? Leineperille on liian pitkä matka ennen ensi kesää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti