lauantai 20. syyskuuta 2014

Fonduekattilat esiin




Juuri nyt on oikea aika kaivaa fonduekattilat esiin ja nauttia juusto- tai suklaaherkkuja hyvässä seurassa. Viikonlopun keli houkutteli nautimaan ulkoilmafoundueta. 


Valmiita juustosekoituksia saa kaupasta. Leivän palat riittävät dipattaviksi. Halutessa voi laittaa vaikka kukkakaalia, tomaatteja ja porkkanan palasia seuralaiseksi. 


Jälkiruuaksi voi viritellä tummasta suklaasta ja kermasta makean fonduen, jossa voi kuorruttaa omenan palasia, viinirypäleitä ja pieniä keksejä. Mansikka-aika on jo vähän ohi mutta luumut ovat erinomaisia dipattavia. Jos ei ole fonduekattilaa, niin tavalliset kattilat vain peliin. Kyllä niilläkin alkuun pääsee. Meidän fonduekattila ja tikut löytyivät kirpputorilta muutamalla eurolla. Hyvin ovat ajaneet asiansa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti