lauantai 20. toukokuuta 2017

Ravintolasuositus - HaltiaLuontokeskus Haltian ravintolassa on kaikki kohdallaan. Sijainti on kaunis luonnon keskellä. Terassilta voi ihailla järvimaisemia. Ravintolasali on valoisa ja avara.


Luonto lautaselle - lounas oli maittava kokonaisuus. Alkuruokina maistelin karitsaa, pikkelöityä retiisiä, marinoitua raparperiä, rakuunalla maustettua naattiporkkanaa, korvasienivaahtoa, savulohi-fenkolisalaattia pikkelöidyn kerkän kera ja mukana oli myös vihreää salaattia jne. Alkuruokia oli todella runsaasti ja maku oli loistava.


Leipiä oli monenlaisia ja ne olivat ihanan tuoreita.


Maa-artisokkakeitto oli minusta erityisen hyvää. Pääruokana ollut maissipaneroitu kana maistui mukavalta aiolin, yrtticouscousin ja kasvisten kanssa.


Ihan pakko oli maistaa hunajaista päärynärahkaa ja erinomaista oli sekin.


Mesiangervo yrttitee rauhoitti täyden vatsan mukavasti. 


Suosittelen lämpimästi Haltian lounasbuffettia. Loistavia erilaisia, puhtaita makuja ja kaikki oli laitettu kauniisti esille. Palvelu pelasi ystävällisesti. Hinta buffetilla oli 18 € mutta se oli ehdottomasti jokaisen euron väärtti. Luontokeskuksessa oli samaan aikaan iso turistiryhmä ruokailemassa, mutta kaikkea riitti silti hyvin. 


Luontokeskuksen alakerrassa oli yrttiteemainen näyttely. Sinne oli vapaa pääsy. Pihalla on avautunut National Geographicsin valokuvaaja Jim Brandenburgin näyttely. Esillä on mm. upeita susikuvia. Näyttelyyn pääsee museokortilla.


Muista Haltian näyttelyistä ja retkireiteistä löytyy postauksia blogissani mm. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti