sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Muotia MäntästäViikonloppuna suuntasimme juhlimaan syntymäpäiviä Mäntän Myllyrantaan. Ravintola Myllyrannan  lounaalla kaikki saivat mukavasti mahansa täyteen. Lounaspöydässä oli vaihtoehtoja jokaiselle ihan kohtuulliseen hintaan. Mukavaa puhaa lounastamisen ohella oli tutustua Myllyrannnan alueen vaatekauppoihin, sisustusliikkeisiin ja taidegallerioihin. Pikkuisen innostuttiin shoppailemaankin.


Vaateputiikista löytyi teinille farkut. Isojen tyttöjen kokoja löytyi niille, joiden bikinimitat ovat vähän suuremmat. Miehille oli oma osasto. Vaatteet oli laitettu hauskasti esille kolmikerroksiseen rakennukseen.


Minä löysin pirteät kesäpöksyt.


Sisutusliikkeessä oli tavaraa tarjolla joka makuun.Myynnissä oli poreilevia kylpysuolapalloja. Itämainen myski houkutti kaikista eniten. Katsotaan millaisia leikkejä saadaan aikaan näiden pallojen kanssa.


Myllyranta on aivan vesistön äärellä. Kesäterassilla voi aurinkoisena päivänä poiketa virkistäytymään ja ihailemaan järvimaisemia. Mänttä on mukava kesäretken kohde, sillä vierailupaikkoja löytyy joka makuun. Kirppiksen ystäville Amandan aarteet on aivan Myllyrannan lähettyville. Kesällä paikkakunnalla järjestetään niin kuvataideviikot kuin musiikkiviikkoja. Tarjontaa on. Meidän synttärisankari jatkoi juhlintaa Serlachiuksen taidemuseossa.

2 kommenttia:

  1. Mekin ollan kayty tuolla, kiva kesaretkipaikka. Vaikka sadepaivalle.

    VastaaPoista
  2. Mulle tämä oli eka kerta. Ohi olen ajanut monesti matkalla jonnekin muualle. Mutta juuri niinkuin sanoit, kiva paikka vaikka sadepäivänä tutkia kaikkea rompetta. Toisaalta terassilta on kivat näkymät järvelle.

    VastaaPoista