keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kevätjuhlaan vaatteetKevätjuhlia pukkaa, joka tarkoittaa sitä, että viime tingassa lähdetään juoksemaan ympäri kauppoja, kun tarvitaan jotain tiettyä teemaa juhlaohjelman mukaan. Huh, miten siitä taas selvitään? Olen kehittänyt  teinin kanssa hyvän taktiikan. Etukäteistehtävänä on tutustua netissä siihen, minkälaisia vaatteita on tarjolla, jotta toiveet pysyvät realismin rajoissa. Sen jälkeen teini lähetetään kauppoihin sovittamaan löytyykö kokoja toivevaatteista. Vasta tämän jälkeen makutuomari rahapussin kanssa saapuu paikalle.


Makutuomari valitsee sovituskopin, jossa on tarjolla jakkara istumista varten. Päällyspalttoo heitetään narikkaan ettei tule kuuma ja sitten alkaa cat walk. Minä istun ja muotinäytöksen päätähdellä vaatteet vaihtuu lennosta. Osa vaatteista karsiutuu luonnostaan sopivien kommenttien siivittämänä. Lopuista sitten pohditaan hyviä ja huonoja puolia. Lieneekö sitä vatulointia? Yleensä tällä taktiikalla kaikilla on lopussa suht koht mukava mieli ja kassissa vaatteet juhliin. Lopputulosta juhlistetaan vähintään korvapuustikahveilla. Shoppailu on kivaa, kun sen oikein oivaltaa.


Kesälomalla saadaan vähän vanhempi serkkutyttö kaupunkiin. Silloin tytöt voivat kierrellä toisiaan kannustaen kaupoilla. Minä jättäydyn suosiolla kotiin. Tiedän, että rahoitusneuvotteluissa kuitenkin tosiasiat punnitaan.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen mekko ekassa kuvassa.

    VastaaPoista
  2. No se oli teinin valinta.. tai neuvottelujen lopputulos.. Ihan kiva minusta, raikas.

    VastaaPoista