tiistai 31. tammikuuta 2017

Uusi Cafe Tarina


Meidän kotikulmilla, vanhan postin kiinteistössä, avattiin tänään uusi Café Tarina. Kahvila sijaitsee  Munkkiniemen parhaalla liikepaikalla. Se on helppo löytää ja sinne on nopea poiketa sisään, kun talo on kaikkien kulkureittien varrella. Parkkipaikka on aivan vieressä, kuten myös nelosen ratikkapysäkki Munkkiniemen Puistotien päässä. Ikkunan takana olen minä ja muutamat muut innokkaat käyneet viime viikkoina kurkkimassa, koska pääsisi kahville. Nyt se odotettu päivä koitti.


Myöhäislounas maistuvan salaatin äärellä oli minun valintani. Vitriineistä olisi löytynyt muutakin herkullista suolaista purtavaa. Tiistaista lähtien kahvilasta saa myös keittoja. Itämeren pelastamista voi tukea ostamalla ruokajuomaksi Dropp vettä.


Tällä kertaa tyydyin vain ihailemaan makeita herkkuja, mutta joku päivä täytyy käydä testaamassa porkkanakakku. Laskiaisen lähestyessä ei ehkä ole mäkiä laskettavaksi, mutta ainakin laskiaispullaa saa Tarinasta.


Kahvilasta voi ostaa Pauligin Nueva Linda papuja. Niihin saa haluamansa jauhatuksen paikan päällä, jos kotona ei ole myllyä omasta takaa.


Myynnissä on hauskan värisiä logomukeja.


Väkeä ja hulinaa riitti avajaispäivänä ihan jonoksi asti. Sunnuntaina on tarjolla nopeimmille buffet-brunssi. Minä en kerkiä ensimmäiseen lähtöön, mutta aivan varmasti sitten myöhemmin. 


Onnea uudelle kahvilalle, hyvältä näyttää. Palvelu on ystävällistä ja tarjoilut maistuvia. Hienoa, että kahvila on auki joka päivä ja vieläpä melko myöhään verrattuna kilpailijoihin. Vähän kukkia tai tuikkuja pöytään, ehkä leppoisaa musiikkiakin, niin uudenkarheus muuttuu kotoisammaksi. Café Tarina on hyvä täydennys alueen tarjontaan. Nähdään uudelleen!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mukavalta, kyllä tuolla kelpaisi kuuman kupposen äärellä istuskella kerran jos toisenkin! Taustamusiikki tuo kyllä niin paljon sisältöä julkisiin tiloihin, tulee jotenkin rennompi ja kotoisampi olo. Minua ahdistaa mennä esimerkiksi pieniin kauppoihin joissa ei ole myyjän lisäksi muita eikä edes musiikkia, ja sitten on vain se kiusallinen hiljaisuus... Perisuomalainen ujous kukkii minun kohdallani tuollaisissa tilanteissa.. :) Rakastan hiljaisuutta, mutta kaupoissa tai kahviloissa koen sen vaivaannuttavana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta musiikki toimii intimiteettisuojana, jonka taakse pääsee piiloutumaan muilta uteliaita. Minusta neutraali musiikki on tosi hyvä rennon tunnelman tuoja.

      Poista