perjantai 20. tammikuuta 2017

Blinejä ja samppanjaaRavintola Solna Munkkiniemessä tarjoaa loistavia tattariblinejä maaliskuun alkuun saakka. Minulle riitti hyvin yksi iso blini muikunmädin, smetanan ja sipulin kanssa hiljentämään nälkäisen vatsan.


Kyytipojaksi blinin kanssa valitsin talon yhteistyökumppanin Palmerin samppanjan. Maussa ei ollut valittamista ja se sopi hyvin ruokajuomaksi.


Solna on viihtyisä, mutta vähän tyyris ravintola. Ruoka ja palvelu on erinomaista. Minulla oli mukava hetki irti arjesta.... myönnän... salakuuntelin julkkisten tarinoita... en muuten mutta kun puhuivat niin kovaa ja minä istuin yksin hiljaa. Vähän kyräilivät kun otin valokuvia ruuastani. Epäilivät kai joutuvansa salakuvauksen uhriksi. Ei mitään sensaatiomaisia paljastuksia, nielkää uteliaisuutenne :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mulla iskee blinihinku muutaman kerran vuodessa. Nämä oli ihanan kuohkeita ja tattariblineiksi oikein maukkaita. Kun ne saa vielä suoraan pannulta, niin vot hyvää oli. Hunajaa ja suolakurkkuja huomasin kaivata vasta kun olin annokseni jo syönyt. Niitäkin olisi saanut lisukkeeksi. Itse en osaa tehdä näin maistuvia blinejä. Ensin oudoksuin ravintolan juomasuositusta samppanjaa, mutta tämä samppanja kyllä sopi hyvin ruuan kanssa. Herkkua!

   Poista
 2. Minulla on sivistyksessä blinin mentävä aukko mutta voin kuvitella, että herkkua on. Varsinkin muikunmäti saa veden kielelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Slaaviperinnettä ja vaatii minun mielestäni ehdottomasti mukaansa kaikki tilpehöörit mätineen, smetanoineen jne. Laivalla on joskus blinejä mutta ei ne kyllä yhtään vastaa esim. Solnan suoraan pannulta tulleita herkkuja.

   Poista