keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Noloja päiväkirjojaMinä olen pidemmillä matkoillani kirjoittanut matkapäiväkirjoja. Niitä on ollut kiva lueskella jälkeenpäin. Sivuilta on löytynyt asioita, jotka on jo kokonaan aikojen saatossa unohtanut. Nuoruudesta löytyy myös muutamia pienellä lukolla suljettuja, noloja teinipäiväkirjoja, joita ei todellakaan ollut tarkoitettu muiden silmiin.

Suomen Komediateatterin Annika Grahn luki otteita omasta päiväkirjastaan Kanneltalon kanta-asiakasillassa. Tekstit olivat hupaisaa nuoruuden intoa, naurua piisasi meille jälkiviisaille. Komediatetterilta on tulossa Mortified Finland iltoja Kanneltaloon 16. ja 17.2. joissa pääsee kunnolla uppoutumaan päiväkirjojen tunnelmiin. Alla Kanneltalon mainos kyseisistä tapahtumista. 


Me kaikki olemme olleet teinejä ja selvinneet siitä! Hulvattomissa esityksissä kuulemme aikuisiksi kasvaneiden, entisten teinien hauskimpia raapustuksia ajalta, jolloin tunteet olivat äärimmillään. 

Eri vuosikymmeninä teinivuosiaan viettäneiden päiväkirjamerkinnät ja kirjeet palauttavat mieleen paitsi nuoruuden tunteet, myös ajan musiikkiin, muotiin ja tapahtumiin liittyviä nostalgisia muistoja, joista tunnistat takuulla itsesi!

Suomen Komediateatteri tuo yksinoikeudella superilmiöksi kasvaneet Mortified-illat Suomeen. Mortified Finland on osa Yhdysvalloista Eurooppaan levinnyttä Mortified-ilmiötä. Klubeja on järjestetty mm. Pariisissa, Amsterdamissa, ja Lontoossa.


Kanta-asiakasillassa kuulimme kaunisäänistä Mirkka Paajasta, joka lauloi omia laulujaan ja säesti itseään pianolla. Mirkka on tehnyt kappaleita Samuli Edelmanille, Suvi Teräsniskalle, Katri Helenalle jne sekä toiminut taustalaulajana useallekin artistille. Mieletön ääni ja ihania lauluja! Maaliskuussa putkahtaa ilmoille uusi oma levy. Taidan jäädä kuulolle, sillä Mirkka on minulle mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Tässä naisessa on potentiaalia soolouralle.


Illan päätti todella mielenkiintoinen yhteispohjoismainen nykytanssiteos Parts of Life. Viikonloppuna ovat esitykset 27. ja 28.1. Kannattaa mennä katsomaan. 

Kanneltalo järjesti kivan kanta-asiakasillan. Hankimme lippuja muutamiin näytöksiin kaksi yhden hinnalla. Perästä kuuluu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti