lauantai 23. heinäkuuta 2016

Slaavilainen kesäkahvilaPieni kävelymatka parkkipaikalta Eräjärven Eerolan kesäkahvilaan kulkee ohi aitan ja lammaslaitumen. Lampaat ovat seurallisia ja pitävät rapsuttelusta. Maatalon pihapiirissä on mukavia istuskelupaikkoja. 


Eerolan slaavilainen kesäkahvila on laitettu tänä kesänä vanhaan talliin. Sisustus on klassinen ja tarjottavat sekä musiikki slaavilaista. Meidän vierailumme aikana aurinko paistoi ja etsimme istumapaikat pihasta. Listalta valitsimme venäläisiä prjanik-keksejä sekä haudutettua teetä. Tarjoilut tuotiin kauniissa vanhoissa mukeissa. Miljöö tarjoiluineen oli oikein tyylikäs.


Eerolassa on mahdollista nauttia kesäbrunssia sunnuntaisin. Paikka on viikonloppuisin suosittu juhlapaikka. Eikä ihme sillä tilaa riittää isommallekin seurueelle ja tilat on laitettu kauniiksi.


Eerolassa on esillä Suomen historiasta ja diplomatian koukeroista kertova näyttely heinäkuun loppuun saakka. Näyttelyä esittelee paikan päällä suurlähettiläs Kauko Jämsen. Hän on loistava keskustelukumppani, jos on kiinnostunut historiaan liittyvistä asioista. Me viihdyimme hänen kanssaan näyttelyä kierrellen pitkän tovin. 


Eerola on ehdottomasti vierailun arvoinen kesäkahvila.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti