keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

KesäkirppisKylttejä kotikirppiksille näkee kesäaikaan siellä täällä. Pienet kirppikset ovat ihania seikkailuja. Koskaan ei tiedä mitä tulee vastaan. Siksipä kannattaa rohkeasti ajella pihaan tutkimusretkelle. Meidän retkemme päätyi omakotitalon pihaan ja siellä oli vastassa iloinen pariskunta. Isäntäväen herra ilmoitti heti, että nyt saa lättyjä eikä maksa mitään. Meitä ei tarvinnut paljon houkutella, kun jo istuimme lättypöydässä rupattelemassa. Nam, miten hyviä lättyjä saatiin ulkokeittiöstä.


Kirppiksen Aku Ankka varastot tutkittiin ensimmäisenä.


Löytöjä kirppiksen tavarapaljouden keskellä tehtiin monta. Mukaan lähti kenguru-piparkakkumuotti. Se on tullut suoraan Australiasta. Meillä on tapana kehitellä joka jouluksi uusi piparkakkutalo oheismaailmoineen ja nyt näyttää todennäköiseltä, että ensi joulun teema löytyy Australian suunnalta. Ollaan kerrankin ajoissa suunnitelmien kanssa. Hyvä ja tarpeellinen ostos :)


Joka mökillä pitää olla kunnon puuropata ja nyt löysimme sellaisen. Tosin luulen, että puuroja ei tuossa padassa keitetä vaan se menee kukkien seuraksi. Hyvä ja tarpeellinen ostos sekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti