lauantai 26. joulukuuta 2015

Piparimaailman bretagnelainen joulukyläPiparimaailmamme hahmot seikkailevat tänä vuonna bretagnelaisessa kylässä Ranskassa. Meidän bretagnelainen piparikylämme on täynnä iloa ja tohinaa joulun hengessä. Suunnittelutyössä mielikuvitus pääsi vauhtiin ja tarina kasvoi kylän ympärille. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.


Kun idea ja hahmot saatiin päätettyä alkoi rakennustyö.


Tarinan keskushahmo on kaunis Lola, joka voitti Miss Christmas Beauty Pageant Year 2015 -kilpailun. Koko kylä on kokoontunut hurraamaan menestyksekkäälle Lolalle. Ylpeä sulho Tomas kulkee hevosten vetämien vaunujen perässä, jossa Lola heiluttelee ihailijoilleen. Viime vuotisessa piparimaailmassa Tomas oli vielä pikku poika isänsä El Machon seurassa, mutta nyt jo iso mies. Piparimaailmassa kaikki on mahdollista.


Kyläläisten joukossa on Lolan innostunut isotäti miesystävineen sekä monta muuta värikästä hahmoa. Porvoon kirppikseltä ostetulla pyrstötähtimuotilla saimme myös tähdenlennon taivaalle.


Monena vuonna piparimaailmamme on ollut valmis jo paljon ennen joulua, mutta tänä vuonna inspiraatio iski vasta joulun pyhinä. Hauskaa oli niin rakentajilla kuin vieressä kannustavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti