tiistai 15. joulukuuta 2015

Aamupalalle IkeaanJos joulu stressaa, niin Ikean kaurapuuro auttaa. Lauantaina aamulla parkkipaikka oli puoli kymmenen maissa täynnä puurolle tulijoita. Meno oli kuin Ruotsin laivalla aamupalabuffetissa. Tosin humalaisia ei ollut Ikean jonossa örveltämässä, mutta lapsiperheitä runsaasti. Pöytäpaikka löytyi kyllä helposti.


Alle viidellä eurolla saa vatsansa täyteen. Tarjolla on hedelmiä, lämpimät pekonit ja munakkaat, erilaisia leipiä, mehuja jne. Kyllä jaksaa sinnitellä jouluruuhkassa Ikean eväiden voimalla. Tulipas tämäkin koettua!

4 kommenttia:

 1. Meidan Ikeassa ei sattuneista syista ole pekonia. En tieda millainen aamiainen on mutta kylla siella on muutamat lihapullat ja "paivan tarjoukset" syoty. Paras anti meilla on se etta ravintolan ikkunapaikat on just sen parkkialueen vieressa, jossa ihmiset lastaavat ostamiaan tuotteita autoihinsa. Sita tunkemista ja ankemista ja ihmettelya onkin TOSI hauska seurata.Ilmainen show!

  VastaaPoista
 2. Kuten huomaat kuvasta niin ikkunapaikoilla mekin istuttiin ihmettelemässä elämän ihmeellisyyttä. Maailma avartuu ;)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on tuo Vantaan Ikea liki naapurissa mutta toistaiseksi on vasta suunniteltu aamupalalle menoa. Ehkä sitten ensi vuonna... Edellisestä ja ainoasta käynnistäni siellä taitaa olla liki 15v.

  VastaaPoista
 4. No mutta nythän sitten pääsee helpolla ja halvalla ihmettelemään avaraa maailmaa :)

  VastaaPoista