sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Kahvilasuositus Tallinnassa - KehrwiederJoulu jatkuu loppiaiseen ja niin myös Tallinnan joulutorin vilske. Jos olet piipahtamassa Tallinnassa niin ihana taukopaikka Raatihuoneen torin kupeessa on kahvila Kehrwieder. Joulutorilta voi astella suoraan tunnelmalliseen kahvilaan, joka on puoliksi maan alla. Kahvilalla on terassikin torin reunalla, mutta minusta talvella ainakin on mukavampi istua lämmittelemässä sisällä.


Kehrwieder torin laidalla on meidän Tallinnan reissun vakipiipahduspaikka. Sieltä saa ihania leivoksia ja pikkusuolaisia. Mukaan voi ostaa mm. erilaisia suklaita tai kahvisekoituksia. Samalla ketjulla on neljä kahvilaa eri puolilla Tallinnassa. 


Sokkeloisessa kahvilassa on erilaisia viihtyisiä nurkkauksia, jotka on kaikki sisustettu erilaisilla huonekaluilla. Ikkunoista voi seurata joulutorin hyörinää ja hörppiä vaikka kuumaa glögiä. 


Joulutori Tallinnassa 8.1.2016 saakka. 

2 kommenttia:

  1. Olen tainnut istua tämän kahvilan terassilla kerran kesällä. Sisällä ei ole tullut käytyä. Omat lempparini ovat Kohvik Komeet ja perinteinen Maiasmokk :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi enemmänkin kierrellä itselle uusia paikkoja. Monesti sitä vain jumittuu hyviksi havaittuihin. Kohvik Komeet on vieras nimi. Täytyy laittaa vierailulistalle.

      Poista