maanantai 28. joulukuuta 2015

Peppersack ja hotellimme TallinnassaHyvän pippuripihvin komeassa ravintolassa tarjoilee Peppersack Tallinnan vanhassa kaupungissa. Iltaisin on mahdollisuus nähdä keskiaikaisia esityksiä ja osallistua huvinpitoon. Me kävimme lounasaikaan täyttämässä nälkäiset vatsamme. 


Hyvää perusruokaa, runsaat annokset, hinta ei ihan halvimmasta päästä, tarjoilu asiallista. Minun pihvini oli erittäin hyvin tehty ja maustettu. Ravintolan parasta antia on mielenkiintoinen ja viihtyisä sisustus, sekä sijainti helpon matkan päässä ihan vanhan kaupungin ytimessä.


Komea ja helposti tunnistettava rakennus ulkoapäin.


Tämä oli tällä erää Tallinnan matkan viimeinen postaus. Nyt matkassa oli mukana kolme sukupolvea seitsemän hengen voimin erilaisin odotuksin ja tarpein. Meillä oli oikein mukava matka. Kaikki kulkivat jaksamisensa ja halujensa mukaan. 

Tulimme Tallinnaan aamun aikaisella lautalla, joka oli perillä klo 11. Yövyimme Meriton Spassa, jossa palvelu oli hyvää, aamiainen erittäin runsas ja kylpylän palvelut hyvä bonus matkalle. Hyödynsimme mm. allasosaston suola- ja yrttisaunoja ja ihania lämmitettäviä lekottelutuoleja. Meriton Spasta on kävelymatka vanhaan kaupunkiin. Tästä syystä kävimme mielummin syömässä muualla kuin kylpylän ravintoloissa, joissa hinnat olivat melko korkeat. Samalla saimme vaihtelua päivään.

Kolmesta huoneesta saimme kaksi käyttöön heti satamasta tultua puolilta päivin. Yhden huoneen ikkuna ei lukittunut kunnolla, mutta sen huoneen saimme vaihdettua välittömästi toiseen. Huoneet olivat siistejä ja reilun kokoisia. Yhdessä huoneessa meillä oli lisävuode. Edellisellä vierailulla yhdessä huoneessa oli kaksi lisävuodetta ja nekin mahtuivat kohtuudella olemaan auki. Hotellin sijainti ja asialliset palvelut houkuttelevat majoittumaan jatkossakin tänne, varsinkin jos matkalaisilla on lisävuodetarpeita. Monet hotellit vanhassa kaupungissa ovat huoneiltaan niin pieniä, että niihin ei saa lisävuoteita mahtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti