maanantai 7. elokuuta 2017

Vehkalan farkutKesälomalla retkien syy keksitään milloin mistäkin. Kun tulee se kohta, että vettä sataa ja mökin nurkkia on katseltu tarpeeksi kauan, niin ei auta muu kuin ottaa suunta avaraan maailmaan. 

Minulta on jäänyt näkemättä televisiosarja Erikoisliikemiehet, kun katselen niin vähän televisiota. Vuoden vaihteessa ohjelmassa esiteltiin jämsäläinen iät ja ajat pystyssä ollut farkkuliike Vehkala, joka haki ohjelman kautta noususuuntaa liikkeensä myyntikäyriin. Siskoni mielestä tällainen ohjelmakuuluisuus oli riittävä syy lähteä kesäretkelle. Minua ei tarvinnut kauaa houkutella matkaan ja kappas vain, teinikin oli tikkana lähdössä mukaan jo aamuvarhaisella.


Vehkalan symppiksessä farkkuliikkeessä oli täysi tohina päällä, kun saavuimme retkellemme. Omistaja Markku kertoi, että tv-ohjelman tuoma suosio yllätti ja kauppa on käynyt kuin jouluna koko ajan.  


Liikkeen hauska retrohenkinen sisustus sai asiakkaat hyvälle tuulelle. Ainakin minua nauratti kaiken maailman kama katon rajassa.


Liikkeen valikoimissa oli tarjolla niin teinien suosikkeja, keski-ikäiselle vartalolle sopivia housuja, kuin sähäkämpiä menovaatteita. Hyllyiltä löytyi myös kenkiä, reppuja, lippiksiä ja muuta tarpeellista.


Valikoimat liikkeessä olivat laajat.


Vehkalassa minulle tärkeintä oli loistava ja hyväntuulinen palvelu. Asiantunteva myyjä kuunteli tarkasti toiveeni, tiiraili hetken pyrstöäni ja ensimmäisellä sovituksella löytyivät minun farkkuni. Siskon farkkukokoelma ei tällä reissulla karttunut, mutta se ei ollut myyjien vika. Tyytyväisin farkkukauppareissuun taisi olla teini, joka sai Vehkalasta syksylle sopivat kouluhousut. Pieni ompeluvirhe housun puntissa huomattiin sovituksen yhteydessä. Maahantuojan varastoista saatiin uudet tilalle.  


Jämsän torilla päästiin muuten rapsuttelemaan ystävällisiä alpakoitakin farkkushoppailun lomassa. Jämsän ja Vehkalan retki oli ehdottomasti mukava kesäretki!

2 kommenttia:

  1. Voi että, kiva kuulla teidän kokemuksia tuosta paikasta! Silloin kun se sarja tuli telkkarista niin mietittiin että täytyypä käydä tuolla joskus, vaikutti kivalta. Vielä ei olla käyty, mutta ehtiihän sitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Superhyvää palvelua jota ei saa enää niin kovin monesta paikasta. Siitä voi vaikka vähän maksaa..

      Poista