maanantai 13. helmikuuta 2017

Nokkalan MajakkaSuosittelen Nokkalan Majakkaa, koska sain siellä erittäin hyvää ruokaa, haudutettua teetä ja erinomaista leipää. Siellä on ruokapuoli siis erinomaisesti hallussa.


Kahvila sijaitsee aivan meren rannalla Espoon Matinkylässä Nokkalan venesataman vieressä. Ikkunoista on upeat näköalat. Sinne voisi vaikka parkkeerata odottamaan ja seuraamaan kevään tuloa. Katolla on terassi, joka avautuu keväällä ja näköalat senkun paranevat.


Mutta, mutta... silloin kun vierailin kahvilassa oli paikalla hyvin vähäpuheista ja vähäilmeistä henkilökuntaa. Palvelu ei varsinaisesti ollut huonoakaan, mutta yhtään ylimääräistä ystävällistä sanaa tai hymyä ei irronnut. Ainoa, joka oli tosi ystävällinen, oli kokkipoika joka toi ruuan pöytään ja iloisesti toivotteli hyvää ruokahalua, vaihtoi muutaman sanan ja ihan katsoi silmiin! Kiirettä varmaan pukkasi henkilökunnalla, sillä paikka oli täynnä ja jono eteni etanavauhdilla. Olisin kyllä odottanut pientä energistä vastaantuloa henkilökunnalta. Valitettavasti tämä jähmeys ei tehnyt vaikutusta. Harmi, sillä paikalla olisi kaikki edellytykset olla tosi hyvä, nyt se ei päässyt palvelulla kehuskelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti