Ensimmäisenä haluan nostaa esille Happy Lobster ravintolan. Kala- ja äyriäisravintola tarjosi merellisiä herkkuja hummerista katkarapuihin, kaloista vaikkapa nieriää ja meille tällä kertaa Normandian ostereita. Hämmentyneinä totesimme, että osterit sai laivalla eteensä valmiiksi laitettuina lisukkeineen edullisemmin kuin jos noutaisimme ne kotiin lähikaupan tiskiltä. Samppanjan kanssa nautitut osterit toivat juhlan arjen keskelle. Erityisesti kiittelen Lobsterin ystävällistä ja ammattitaitoista henkilökuntaa, joka auttoi meitä yhdistämään ruokailijoiden erilaiset mielihalut saman pöydän äärelle.
Matkan aikana ehdimme ruokailla myös italialaisravintolassa. Tavolàta ristotante italianon antipastolistalta tilasimme alkuun keittiömestarin leikkelevalikoiman ja bruschettaa lisukkeineen. Alkupalat olivat maistuvia ja pöytään tuodut oliivit ja öljyt ensiluokkaisia. Tarjoilijan suosittelema Amarone oli oiva viini näiden herkkujen seuraksi. Pääruokina söimme paahdettua nieriää friteeratulla kukkakaalilla, munakoisovuokaa ja Filet Mignonia latva-artisokalla ja Marsalakastikkeella. Ihana, että perunoille löytyy tarvittaessa vaihtoehtoja. Annokset olivat niin isoja, että emme millään jaksaneet ajatellakaan jälkiruokia.
Olimme todella tyytyväisiä Symphonyn ruokatarjontaan. Vielä jäi monta ravintolaa kokeilematta. Kiitos myös laivan hyvälle buffetaamiaiselle, joka on hintansa väärtti. Sen voimin jaksoi hyvin lähteä Tukholman valloitukselle.
aika lailla muuttuneet nuo laivaruoat
VastaaPoistaSanopa muuta. Me olimme kovin yllättyneitä tarjonnasta ja tasosta. Laivamatkalla on aikaa nautiskella ruuasta rauhassa. Mitä parempaa ruoka, sitä mukavampaa tietysti.
Poista