sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Tavarat kiertoonOlen viikonlopun aikana intoa piukeana laittanut meille tarpeetonta tavaraa kiertoon. Vajaan vuorokauden aikana uuden kodin ovat löytäneet teineiltä pieneksi jääneet kaksi suksisettiä ja luistimet, ylimääräiset viinilasit ja moneen kertaan luettuja kirjoja. Ihana, kun tavarat ovat löytäneet uudet käyttäjät. Rikastumaan ei ole päässyt, mutta tärkein motiivi onkin ollut kierrätys. 

Olen liittynyt Facebookin kautta suljettuun ryhmään, jossa myydään, ostetaan ja lahjoitetaan tavaraa. Ryhmässä on n. 3500 jäsentä, joiden yhdistävänä tekijänä on sama asuinalue. En olisi ikinä uskonut, että kierrätyskanava on näin tehokas. Nyt on kaikki tarjolla ollut tavara lähtenyt uusille käyttäjille. Tarvitsee pohtia, mitä muuta laittaisi kiertoon.

2 kommenttia:

  1. Minusta aivan huippuidea. Sisko kertoi tästä enkä olisi ikinä uskonut, että toimii näin hyvin ja nopeasti. Tietysti tarvitsee miettiä, mitä laittaa myyntiin. Kausitavara, kuten nyt sukset ja luistimet, kelkat ja pulkat tuntuvat kiertävän. Tulee niin hyvä mieli kun tavaralle saa käyttöä, eikä se seiso nurkissa pölyttymässä.

    VastaaPoista