keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kesäkirppiksellä ostetaan - myydäänVaalea mekko on niin ihana. Kauniimpaa kangasta saa hakea. Mutta kun se ei ole mahtunut päälle kymmeneen vuoteen niin paras myydä pois. Teini on kasvanut ulos Aino-tossuista, myydään. Ei teini mutta tossut. Kesäkirppiksellä on myyty jo lasten fillari, mekkoja, puseroita, tarpeettomia koriste-esineitä, lastenkirjoja. Myyntipöytä on käytössä vielä viikon. Ihana päästä tarpeettomasta tavarasta eroon. Vielä mukavampi, että meille tarpeeton on jollekin muulle tarpeellista.


Ehkä tavaran määrä on vakio, jotain kun lähtee pois niin muuta tulee tilalle. Muiden kirppispöydistä on löytynyt paljon meille tarpeellista. Tällä kertaa olen ostanut lähinnä mökkitavaraa. Kaksi kukkien suojaruukkua löysin parilla eurolla. Värit ja mallit ovat juuri meille sopivia.

Vanha teekannu mökillä on menettänyt nokkansa ja se valuttaa inhottavasti. Nyt löysin uuden ihanan teekannun kolmella eurolla. Katsotaan millaista siitä on kaataa aamujuomat. Vanha kannu ehkä pääsee kukkaruukuksi tai miniatyyri puutarhan rakennusaineiksi. Se on uskollisesti palvellut jo kolmekymmentä vuotta. Se oli aikoinaan tuliainen Venäjän reissulta.

Kesäkirppikseltä löysin kivan kesäkassin kolmella eurolla. Hellehattu on tarpeen, sillä kohtahan meille tulee kuumia kesätuulia, niin ehkä yhdeksi päiväksi.. Hattu maksoi kaksi euroa. Myyjä kertoi, että se on aikoinaan ostettu Israelista juhlia varten, mutta oli hänelle liian iso päähän. Minulle isopäiselle se on juuri sopiva. 


Teini on löytänyt muutaman hevoskirjan kesälukemisiksi ja siinä ne meidän ostokset tähän mennessä on. Olen tosi tyytyväinen siihen, että enemmän olen myynyt kuin ostanut. Mutta kesähän on vasta aluillaan.

6 kommenttia:

 1. Minustakin se on huikea! Oli varmaan juuri tullut pöytään kun oli vielä pesun jäljiltä vettä kannussa. Täytyy tutkia tarkemmin mistä se on kotoisin, jos on jotain merkkiä tms.

  VastaaPoista
 2. Kas näin heiluu kassi ja ... Blyygi, olet uskomattoman energinen lomalainen, hengästyttää jo kun lukee kesäriennoistasi yms. Helteistä kesänjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Viileä kesäsää pitää energisenä. Touhuilu lisää lämpöä. Nyt kun alkaa helteet, niin veltostuminen uhkaa ;) Sitä paitsi kohta pitää palata töihin ja sitten ei ehdi samalla lailla hääräämään ja kirjoittamaan.

  VastaaPoista
 4. Kappas, nyt selvisi yhden hatun arvoitus:) Meilläkin on ollut kirppispöytä tänä kesänä jotta vähän lähtisi tavaraa poiskinpäin. Ja elokuullekin tehtiin jo varaus.

  VastaaPoista
 5. Kappas, nyt selvisi yhden hatun arvoitus:) Meilläkin on ollut kirppispöytä tänä kesänä jotta vähän lähtisi tavaraa poiskinpäin. Ja elokuullekin tehtiin jo varaus.

  VastaaPoista