tiistai 14. heinäkuuta 2015

Luksusta lounaalla KartanoravintolassaJoskus on mahdollista kokea pieni juhlahetki arjen keskellä. Minun juhlahetkeni Volsin kartanon ravintolassa koostui hienosta ympäristöstä, ystävällisestä palvelusta ja maukkaasta keitosta, joka tarjoiltiin ihanasta keittokulhosta lämpimän leivän kanssa. Tällaista luksusta ei joka päivä tule vastaan lounaalla.


Kartanoravintolassa on useita huoneita ala-ja yläkerrassa. Talo tarjoaa hienot puitteet yksityisjuhliin, mutta näin kesällä on mahdollista käydä myös lounastamassa joka päivä klo 12-18 heinäkuun loppuun saakka.


Parisataavuotias talo on upeasti kunnostettu niin sisältä kuin ulkoa.


Pihan kivimakasiinissa toimii Sinikan antiikkikauppa ja kahvila heinäkuun ajan. Siellä voi tehdä hauskoja löytöjä. Edellisessä postauksessani on lisää Sinikan antiikkikaupan aarteita.


Kartanon ympäristöstä löytyy mukavia kävelyreittejä pitkin kartanon vanhaa puistoa.


Kartanoravintolassa on tarjolla kesäbrunssi 18.7 ja 25.-26.7 klo 12-16. Tässäpä erinomainen retkikohde Kirkkonummella. http://www.wohlsgard.fi/fi/ajankohtaista/

2 kommenttia:

  1. Kiitos hyvistä ruokapaikkavinkeistä. Cafe Perobassa tuli käytyä viikko sitten. Tämä kartanoravintola täytyy myös kokeilla. Kuten tiedät Hoku onkin jo vanha tuttu paikka. Hyvää kesää!

    VastaaPoista
  2. Keksitään taas jotain kivaa seuraavalle kerralle! Hyvässä seurassa ruoka... hmmm... ja juoma maistuu :)

    VastaaPoista