maanantai 16. helmikuuta 2015

Shoppailua RoomassaKun kerran ollaan Italiassa, niin vähän pitää myös shoppailla. Me ollaan kierrelty potentiaalisia suurempia ostoskatuja niin paljon kun päivän aikana ehtii. Kansainvälisiä merkkikauppoja löytyy ja jonkun verran sellaisiakin liikkeitä, mitä ei Suomessa näe. Ollaan koitettu keskittyä meille tuntemattomiin brändeihin. Hinnat ovat olleet mielestäni halvempia kuin Suomessa ja alennustavaroita löytyi lähes joka liikkeestä.


Sunnuntaina käytiin Trasteveren markkinoilla. Siellä oli kilometrikaupalla eurolla ja kahdella myyviä katukauppiaita. Tinkiä sai. Antiikkia ja vanhaakin tavaraa oli tarjolla. Ei jaksettu kierrellä kuin pieni osa tarjonnasta. Paras ostos taisi olla 50 sentillä ostettu pieni shaali, jonka voi laittaa pehvan alle kun istuskelee kylmillä rappusilla. Tänään istuskeltiin ostoskierroksen päätteeksi Espanjalaisilla portailla ihmetelemässä maailman menoa.


Kyllähän sitä tavaraa sitten löytyi. Piti ostaa uusi laukkukin, että saadaan kaikki ostokset kuljetettua kotiin. Ihan kaikki saivat jotain, herratavaraa, rouvatavaraa, teinitavaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti