lauantai 21. helmikuuta 2015

Italialaista muotoiluaRooman vierailumme majapaikka oli hotelli Suitedreams. Sijainti oli erinomaisella paikalla hiljaisella kadulla ja kuitenkin kävelymatkan päässä kaikesta, sekä nähtävyyksistä että julkisesta liikenteestä. Lentokentältä tulimme junalla Terminille päärautatieasemalle ja siitä oli kävelymatka hotellille. Metroassema ja bussit olivat aivan lähellä. 

Hotellin respassa oli super ystävällistä ja avuliasta henkilökuntaa. Saimme neuvot liikkumiseen, suosituksia ruokapaikkoihin jne. Aamupala oli tuore ja runsas. Tarjoilupöytää täytettiin koko ajan niin että kaikkea riitti. Kahvikoneiden käyttöä opastettiin kädestä pitäen ja muutenkin seurusteltiin ystävällisesti vieraiden kanssa.

Hotellissa minua ilahdutti italialaisen muotoilun näkyminen sisustuksessa. Aamiaishuoneessa oli italialaiset Kartellin tuolit. Lamppujen valot ja varjot leikkivät katossa.


Huoneessa oli hauskat yöpöydät.


Alla on kuva pöydän alapuolesta.


Seinillä oli taulujen tilalla valokuvia, elokuvajulisteita ja mietelauseita tai laulujen sanoja.


Jos Roomaan menemme uudestaan niin aivan varmasti samaan hotelliin!

2 kommenttia:

  1. Ompa kivan oloinen hotelli ja hyva sijainti! Laitoin heti linkkeihin muistiin.

    VastaaPoista
  2. Hotelli oli jokaisen euron väärtti. Paras hintatarjous saatiin suoraan hotellin omilta sivuilta. Sieltä varattuna hintaan kuului myös aamupala. Huone oli tilava ja siisti. Alunperin bongattiin hotelli Tripadvisorin arvosteluista. Aivan huippupalvelua!

    VastaaPoista