maanantai 19. joulukuuta 2016

Stadin joulusaunaTorikortteleiden joulusaunassa saa erinomaiset löylyt. Puulämmitteisen peräkärrysaunan lauteille mahtuu 10-15 henkeä yhtäaikaa nauttimaan lämmöstä ja hyvästä seurasta. Sauna on Stadin ytimessä Senaatintorin vieressä Bockin pihalla, jonne on sisäänkäynti Katariinankadulta.


Sisäpihalle on pystytetty saunan viereen teltta, jossa on sekä miehille että naisille omat siistit ja lämmitetyt pukuhuoneet ja kylpijöille tarjolla pyyhkeet. Saunaan voi mennä Aatamin asussa, uimapuku päällä tai pyyhkeen suojassa. Kaikkia näitä versioita löytyi täysi lauteellinen maanantai-iltanakin ja aivan sulassa sovussa. Ikähaarukka oli opiskelijoista eläkeläisiin ja kaikkea siltä väliltä. Lauteilla oli tosi rento ja mukava meininki.


Saunamajuri piti saunassa koko ajan mukavan lämmön, josta sai hyvät löylyt. Välillä oli mukava istua ulkona huilailemassa penkillä. Saunan vieressä olevassa suihkussa pystyi huuhtomaan pois päällimmäiset hiet.


Juomavettä oli tarjolla saunan seinustalla ja omilla eväillä sai rauhassa virkistyä. Varvastossut jalassa pyyhkeeseen kääriytyneenä saattoi hipsutella pihan toisella reunalla olevalle terassille. Sieltä sai lisää virvokkeita ja nakkeja pikkunälkään.


Ihana elämys! Me viihdyimme valomerkkiin saakka. Torikortteleiden joulusaunasta voi nauttia 22.12.2016 saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti