torstai 8. joulukuuta 2016

Poikakuoron SibeliusPoikakuoro Cantores Minores lauloi joulukonsertissaan Tuomiokirkossa Sibeliuksen "En etsi valtaa, loistoa" yhdessä solistinsa Johanna Rusasen kanssa. Yhdellä käynnillä tuli hoidettua sekä joululaulut että Sibeliuksen päivät. 


Iso kuoro kajautti komeasti joululauluja, eikä solistissakaan ollut mitään vikaa. Minä lämpiän vähän hitaasti näille joululauluille, mutta pimeässä kirkossa kynttilän valossa esitetty Jouluyö, juhlayö oli ihan kympin arvoinen suoritus. Ovella palkittiin kuoropojat kunnon kolehdilla.


Tuomiokirkon portailta katsottuna Senaatintorin valaistu kuusi näkyi komeasti.


Tuomaan Markkinoilla karuselli oli jo hiljentynyt.


Myönnän, että minulla soi työmatkoilla autossa Jouluradio. Siellä esitetään mukavia joulu-uutuuksia. Pikkuhiljaa alkaa jo joululaulattaa.

6 kommenttia:

 1. Olin lapsena kateellinen helsinkiläiselle kaverille, joka pääsi aina tätinsä kanssa CM:n konserttiin.

  VastaaPoista
 2. Lastenlaulun sanoin: Olisinpa saanut olla mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkko oli täynnä ja tunnelma hyvä. Tämä oli meille toinen kerta heidän joulukonsertissaan. Viime vuonna oltiin ensimmäistä kertaa. Luulen, että ensi vuonna mennään taas uudelleen.

   Poista
 3. Meidänkin autossa soi joululaulut. Ensimmäisenä korviini kajahti heviversio Heinillä härkien... ja tykkäsin. Paljon uusia sovituksia vanhoista tutuista lauluista.

  VastaaPoista