sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Yksinäinen hautausmaaTämän hautausmaan sivuitse ajaa viikoittain tuhansia työmatkalaisia. He porhaltavat muutaman kymmenen metrin päästä ohi tietämättä, että  aivan vieressä on pieni sukuhauta. Hauta on piilossa metsän keskellä, eikä sinne ole päätieltä mitään viittoja.


Hautakummulta on suora näköyhteys meren yli Tamminiemeen ja Seuraasaareen.


Haudassa lepää "Munkkiniemen keisari" Sigurd Stenius, jonka maille aikoinaan perustettiin Munkkiniemen veroparatiisi. Hänen vierelleen on haudattu ensimmäinen vaimo Sigrid ja toinen vaimo Svea sekä poika ensimmäisestä liitosta, Åke.


Jos haluaa olla rauhassa yksinäisten ajatustensa kanssa, niin tälle hautausmaalle eivät eksy lenkkeilijät, koirien ulkoiluttajat tai satunnaiset matkailijat. 


R.I.P. tätini Kerttu
R.I.P. ystäväni äiti Alli
R.I.P. tanssinopettajani Riitta Vainio

2 kommenttia:

  1. Mä ite asun tossa lähellä, ja vasta muutama viikko sitte huomasin ton haudan, vaikka oon monta kertaa käyny siinä metsässä kävelemässä.. Piti ihan googlettaa ketä ne on ja miks ne on sinne haudattu :D nykyään käyn siel välil istuskelee jos haluun olla rauhas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uteliaisuus heräsi minullakin. Olisi mukava tietää enemmänkin kuin guugeli tietää. Löysin netistä sukuseuran, jonka jäseniä tässä haudassa on. Yhteyshenkilökin sieltä nettisivuilta löytyi, joka varmaan osaisi kertoa tarinoita.

      Poista