perjantai 2. tammikuuta 2015

Shoppailijan unelmapäiväVettä vihmoo taivaalta ja tuulee. Tänään on siis shoppailijan unelmapäivä, oletan. Perjantainen vapaapäivä mahdollistaa amatöörienkin liikkeelle lähdön tosi toimiin. Aamulla on syytä lähteä kaupungille ajoissa ennen kuin ammattilaiset valtaavat kaupat. Hyvä aamiainen lähikuppilassa varmistaa, että puhti ei lopu kesken. Hesarista voi tarkistaa viime hetken tarjoukset.


Kaupassa on pidettävä varansa, ettei pieni nuppi mene sekaisin kaikista uskomattomista tarjouksista. Vahingossa saattaa ostokset mennä normaalihintaisten puolelle, kun niitäkin tulee vilkaistua vähän sillä silmällä. Mutta järki kädessä ja päämäärä mielessä, niin hyvää tulee. Aamulla aikaisin kauppa on vielä kovin tyhjä. Vain muutama venäläinen turisti liikenteessä.


Päätösten teko vain on niin kamalan vaikeaa, nämä vai nuo. Punaisia talvikenkiä olen hakenut syksystä saakka. Sitten kun sopivat Gaborin kengät löytyivät ja vieläpä 50 % alennuksella, niin eikö vain iske jahkausvaihe ja kokeilla pitää ruskeitakin jne.


Ja niin se mopo sitten karkasi käsistä. Kun löytyi niin sopivan väriset hanskat ja huivikin, niin ostaa piti. Käsilaukkukin meinasi tulla mukaan, mutta onneksi sain jarrut päälle ajoissa.


Myönnän, talvitakkikin tuli hankittua alennusmyynnistä. Sitä olen etsinyt ainakin parina vuonna. Ostamatta on jäänyt. Nyt sitten löytyi ensi vilkaisulla, kiitos hyvän myyjän. Alennusta sain takistakin 40%. Melkeinhän tässä tuli sellainen olo, että voittoa kehkeytyi kotiin päin. Viiden tunnin tiukka rutistus ja kaupasta toiseen juoksemista siihen tarvittiin. Ihan äkkiä en lähde uudestaan. En ainakaan tänään enää. Mutta voihan olla, että se punainen käsiveska täytyy käydä vielä jonain päivänä hakemassa.

4 kommenttia:

  1. Pelkkaa saastoa! Usein olen ostanut ihan tosi loppukauden ale-myynnista jotain ja sitten seuraavan kauden alussa ihmetellyt etta mista tuo on tullut kun en sita silloin ollut edes kayttanyt kertaakaan. Kiva yllatys!

    VastaaPoista
  2. Kyllä mäkin yritän kovasti uskotella itselleni, että voiton puolelle meni koko reissu. Samoja kenkiä himoitsin syksyllä, mutta en raskinnut ostaa ennen kuin alennuksesta. Mihinkähän sijoittaisin säästetyt eurot :)

    VastaaPoista
  3. Säästyneillä euroilla voi mennä alennusmyynteihin tekemään lisää säästöjä.

    VastaaPoista