tiistai 20. tammikuuta 2015

JääkaappimagneettejaTänään on kodinhoitopäivä. Kuulostaa tosi pontevalta.. Päätyö oli jääkaapin oven siivoaminen, ei sisäpuolelta vaan ulkopuolelta. Ovesta löytyy parin harrastuksen jälkiä.

Etsimme usein matkoilta kotiintuomisiksi jääkaappimagneetin. Niitä on helppo löytää ja kuljettamiseen ei tarvitse isoa tilaa. Ruokaa hakiessa on kiva muistella matkoja. 

Toinen harrastus on sohvasurffaus. Olemme keränneet oveen meillä vierailleiden surffareiden kuvia sekä kuvia omilta surffausretkiltä. Nämä kuvat muistuttavat hauskoista hetkistä Wienissä, Pariisissa, Sopronissa, Tel Avivissa jne. Irti arjesta jääkaapin ovella. Olen kertonut suffauskokemuksista aiemmin blogissani. Loppuviikosta odotellaan taas vieraita Italiasta. 

2 kommenttia:

  1. Se on hankittava toinen kaappi viereen jos ovesta loppuu tila. Mahtuu sitten lisää magneetteja. Tuo yksi muistuttaa bumerangia, vieraita Australiasta asti?

    VastaaPoista
  2. Ollaan itse käyty muutama kerta Australiassa. Yksi japanilainen surffari kyllä oli asunut Melbournessa kuusi vuotta mutta magneetti on itse tuotu.

    VastaaPoista