keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Ihana ilmastointiteippiTäytyy myöntää, että hörähdin nauruun, kun näin tämän teoksen kirjakaupassa. Nimi on ihan oikeasti "Ihana ilmastointiteippi"!! Hyllyllä oli vieressä ilmastointiteippejä erilaisilla kuoseilla. Voiko joku ottaa tämän kirjan ihan vakavasti? Minä en ainakaan.


Ohjeita löytyy malleihin, joita jo entinen likka askarteli kansakoulun penkillä. Nyt sitten vaan tehdään ilmastointiteipillä. Jonkinlaisia vaikutteita ideoihin on ehkä saatu Myytinmurtajista, joka on siis ohjelma TV:ssä. Ohjelmassa testaillaan erilaisia juttuja ja kokeillaan kaikenlaisia rajoja. Kerran siellä rakennettiin riippusilta ilmastointiteipistä. Tässä kirjassa on askarreltu tuoli. Aikuisten oikeesti, en voi uskoa, että tällainen kirja on olemassa..

3 kommenttia:

 1. Suomessa on elama niin lutuisaa etta ehtii tallaisiakin kirjoja kirjoittaa ja lukea. Ja toteuttaa. Ihan hyvahan se on kun elama menee tahan malliin.

  Meilla ihmetellaan aamun puukkoterroristin touhuja Tel Avivin keskustassa ja muuta sellaista pienta.

  VastaaPoista
 2. Siis onko jeesusteipissä muitakin värejä kuin harmaa? Ostan heti meillekin jos vaan tulee vastaan, on se vaan näppärä apu moneen pulmaan.

  VastaaPoista
 3. Juu, jesari on oikein hyvää tosi tarpeeseen. En tiedä onko ominaisuudet aivan samat kuin harmaassa. Näitä väriversioita oli ainakin Suomalaisessa kirjakaupassa.

  VastaaPoista