maanantai 17. huhtikuuta 2017

Pikkusuolaista



Pääsiäisen pikkusuolaista tehtiin perunarieskasta, yrttituorejuustosta, porosta ja kirsikkatomaateista, sekä ruiskipoista, kuivatusta hirvenlihasta ja juustosta tyrnihillonkera.


Viime kesänä Unkarin Egeristä tuotu Petrényn Egri Bigaver Superior 2009 punaviini korkattiin seuraksi.

4 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta... ja varmaan maistuikin! ;=)

    VastaaPoista
  2. Näyttää herkulliselta... ja varmaan maistuikin! ;=)

    VastaaPoista
  3. Ps. Merkillistä: Kommentti tuli kahteen kertaan... Mikä lie vikana! Kummallisia nämä koneet välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koneet ovat kummallisia minun mielestäni tosi usein, eivät ollenkaan loogisia.

      Poista