maanantai 29. joulukuuta 2014

Mamma MiaKulttuuria on tarjolla ihan vuoden loppuun saakka. Tällä kertaa saimme nauttia kirjaimellisesti eturivin paikoilla Mamma Mia musikaalista Helsingin ruotsalaisessa teatterissa.


Abban musiikki on tuttua nuoruudesta. Se soi radiossa ja leveäpunttisia esiintyjiä ihailtiin televisiosta. Mamma Mia elokuvan olen katsonut monta kertaa ja välillä laulanut mukana karaoketyyliin. Egyptin reissulla näimme musikaalin lomakylässä miniversiona. Juoni ja laulut ovat siis tuttuakin tutummat.

Uutuuden viehätystä ei musikaalissa siis ollut, mutta ei vienyt kauaakaan, kun esiintyjät tempasivat yleisön mukaan menoon. Esiintyjät olivat varmoja, koreografiat hiottuja ja yksityiskohdat hauskoja. Mukava oli eturivistä kerrankin nähdä näyttelijöiden ilmeet silmäniskuja myöten. Loppulaulujen aikana yleisö innostui tanssimaankin esiintyjien kanssa. 

Ilta oli oikein viihdyttävä. Suomenkielinen tekstitys olisi ollut mahdollista saada halutessa tekstityslaitteella. Mutta hyvin juonessa pysyi mukana vaikkei ihan kaikkea ymmärtänytkään.


Ruotsalainen teatteri on oikein kaunis rakennus sisältä. Katto- ja parvekemaalaukset ovat sieviä. Teatterin kahvila on myös kotoisa.


Ehkä seuraavalla kerralla päästään sitten prinsessaparvekkeelle katsomaan esitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti