tiistai 25. marraskuuta 2014

Iloinen yllätys myyjäisissä

Joulun lähestyessä alkaa joka viikonloppu löytyä ilmoituksia joulumyyjäisistä, messuista ja tapahtumista. Käsityöläiset, sekä harrastelijat että ammattilaiset, myyvät omia tuotteitaan. Minä bongasin iloisen myyjän, joka kauppasi vetoketjuja, niinkuin kuvasta näkyy. Pitkään vetoketjuun on ommeltu kankaan suikaletta ja yllätys, yllätys, mitä siitä tuleekaan kun vetoketjun laittaa kiinni?


Katjalla oli myynnissä erilaisia kasseja ja pussukoita vetoketjuilla höystettynä. Alunperin hän itse bongasi idean vuosi sitten Berliinin joulumarkkinoilta ja on nyt kehitellyt siitä oman versionsa. Iloisia, näppäriä pussukoita saa joka lähtöön.


Tämä oli varsin iloinen yllätys yhden päivän käsityömyyjäisistä.

8 kommenttia:

 1. Kiitos tämän jakamisesta :)
  Pieni tarkennus tekstiin, nämä on valmistettu (laukkujen pohjia lukuunottamatta) pelkästä vetoketjusta, se minkä kangassuikaleiksi ajattelit on vetoketjun nauhaosaa..
  Lisää tietoa ja malleja löytyy www.zipilo.fi ja www.facebook.com/zipilovetoketjutuotteet
  Iloista Joulun Odotusta ja mielenkiintoisia hetkiä blogisi parissa, täytyykin käydä tutustumassa myös aiempiin juttuihin!
  -Katja

  VastaaPoista
 2. Katja ja Katjan tuotteet, ihania molemmat <3 Itselläni puna-musta vetskarilaukku on herättänyt huomiota minne ikinä sen kanssa menenkin. Ja kettulaukku myös <3 Hyvä Katja!!! Ja rautalankatanssija ja korut jajaja...

  Tiina-piina ;)

  VastaaPoista
 3. Katja, myydäänkö vetoketjuja oikeesti niin monissa väreissä, luulin, että siihen on ommeltu värillistä kangasta. Olisi pitänyt olla silmälasit mukana :)

  VastaaPoista
 4. Tilaan ketjut suoraan tehtaalta ja kyllä sitä saa kaikissa sateenkaaren väreissä ja vähän ylikin :)

  VastaaPoista
 5. Tarkoittaako, että voisi tilata vaikka pantterikuosilla pikkujoulukassin? Kysyy puumanainen ;)

  VastaaPoista
 6. jos vaan ehdin löytää pantterikuosista kangasta ennen pikkujoulujasi, niin kyllä :)

  VastaaPoista
 7. Monenlaista olen itsekin värkännyt ja vielä enemmän nähnyt mutta tämä on kyllä mainio idea! Blyygi, jos saat pantterikassisi niin laitathan kuvan...

  VastaaPoista